23 декември, 2012

Тајни Темпа и Келвин Херис снимија необичен спот (18+)

За заедничката нумера „Drinking From The Bottle“ со Тajни Темпа, Калвин Херис сними необичен видео запис. Во спотот може да се види Ѓаволот како шета низ Лос Анџелес каде што се препушта на најразлични пороци: пијалоци, дрога и пракса која потсетува на канибализам, што е спротивно на веселата природа на песната. Доста контроверзен видео запис кој ја прикажува лошата страна на Холивуд и воопшто негативните последици од забавниот ноќен живот. Погледнете.Врати се горе ↑