16 февруари, 2014

„Тајфата“ го претстави првиот видео запис

Новата група на македонската музичка сцена – Тајфата во средата премиерно го претстави својот прв видео запис за темата „Еден пат за еден живот“, потпишана од Венко Серафимовски (музика и текст), додека аранжманот е заедички на Венко Серафимовски и Дејан Ѓоргиевски-Ѕене. Видео записот е реализиран во соработка со Томато продукција, а како изгледа сето тоа можете да видите горе.

 Врати се горе ↑