Аудио

26 декември, 2014

„Свети“ е новата песна на Дани

По подолга пауза од музичката сцена, Дани ја објави својата нова песна насловена „Свети“. Автор на музиката и текстот е Весна Малинова Бабамова, а аранжманот го направи Кирил Бабамов.

„Среќна нова година, бидете ми светли, весели и свои, а песната нека биде на repeat“, порача пејачката претставувајќи ја новата песна, која веќе може да се слушне и во радискиот етер, а Вие можете да ја слушнете и во продолжение.

 Врати се горе ↑