Видео

20 октомври, 2012

Синди ја претстави својата прва песна

Младата Швеѓанка со македонско-хрватско потекло, Синди ја промовираше својата најнова песна отпеана  на македонски и англиски јазик  со наслов „Студено“ и „Look At Me“. Песната е комплетно продукциско дело на Роберт Билбилов, додека за текстовите се погрижи Кристина Арнаудова.

Спотот е комплетна реализација на охриѓанецот Даниел Јовески,  погледнете во продолжение.

 Врати се горе ↑