2 ноември, 2017

Стигна видеото за ремиксот на „Текила со лимон“

После премиерата на видеото за официјалната верзија на „Tequila & Lemon“, Елена Ристеска ја најави и екранизацијата за ремиксот, кој всушност беше и првиот што го слушнавме уште на почетокот на летово.

елена

Освен овие две верзии, најавен е и дует со Емина Јаховиќ, како и верзија на шпански јазик. Како изгледа видеото за ремиксот на нејзината „Текила со лимон“ можете да видите горе. Уживајте!

 Врати се горе ↑