Македонија

12 декември, 2015

Спектакуларна 9. гала вечер, в недела „На иста адреса“

Љубовта кон музиката и почитта кон натпреварувачите го вратија Роберт Билбилов назад во жирито „На иста адреса“. Тој во недела заедно со Лидија Кочовска, Весна Бејби Петрушевска и шоу-биз полицаецот Боки 13 ќе ги оценуваат настапите на шесте преостанати финалисти „На иста адреса“. Овој пат натпреварувачите ќе имаат можност да го освојат вниманието на жирито, а и на цела македонска јавност со по една песна и еден дует.

Деветтата гала вечер ќе имате можност да ја проследите в недела во 23.30 часот на Алфа ТВ, а какви совети им даде Роберт Билбилов на натпреварувачите погледнете во продолжение.

 Врати се горе ↑