18 април, 2016

„Сошиен“ е новиот сингл и видео запис на „Пеперминт“

По минатогодишниот летен хит „Ти ми се свиѓаш“, „Пеперминт“ се враќаат со нов сингл и видео запис. Станува збор за песната насловена „Сошиен“, чиј видео запис го реализираа самите членови на групата, со помош на нивните верни пријатели. И оваа екранизација има доза на хумор, карактеристична за „Пеперминт“, а како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑