Видео

15 јули, 2017

Со песна од Тоше, Трајче настапи на фестивал во Германија

Трајче Ѓоргиев деновиве ги сподели своите доживувања од изминатиов период, кој му беше исполнет со настапи на бројни фестивали ширум светот, а како круна на сето тоа беше и освоениот златен медал на Турската олимпијада. Меѓу нив беше и настапот на Меѓународниот фестивал на јазици и култура (International festival of language and culture) во Германија, каде што се претстави со „Место на злосторот“ од Тоше Проески. 

тгВрати се горе ↑