Аудио

7 декември, 2012

Слушнете што пее Сара Мејс „За кретените“

Откако се објави дека младата пејачка и ексклузивка на Горила Продукција ја доби титулата за Најдобар странски студент во соседна Р. Бугарија, стигна уште еден новитет поврзан со оваа талентирана музичарка. Имено, вчера беше објавен новиот сингл на Сара Мејс, со интересен наслов „За кретените“ и со уште поинтересен текст. Музиката и текстот ги потпишува Сара, додека аранжманот и продукцијата се на Гоце Симоноски заедно со Сара. Задолжително преслушајте ја „За кретените“.

 Врати се горе ↑