21 мај, 2013

Слушнете ја „Веселата песна“ од Дарио

Како што неодамна најави, Дарио го вчера го претстави својот нов сингл кој сигурно ќе биде летен хит. Песната чија музика и текст ги потпишува самиот Дарио е токму како насловот – „Весела песна“,  а аранжманот го направи Кристијан Габроски.

По неколку годишна пауза од музичката сцена, во изминатиот период пејачот претстави три песни (вклучувајќи ја и оваа), а се надеваме дека во подготовка е и нов албум. Новата „Весела песна“ можете да ја слушнете горе.Врати се горе ↑