Аудио

24 октомври, 2014

Слушнете ја „Телово гори“ од Мијата

Иако сè уште е актуелна со „Ко деца мали“,  Мијата ја претстави својата нова песна насловена „Телово гори“, на која се потпишува и како автор на музиката и текстот, а аранжманот и продукцијата се на Трајко Симоновски, во чие студио се снимаше песната. Интересно е тоа што стиховите се отпеани и на македонски и на англиски јазик, а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑