Аудио

23 јуни, 2013

Слушнете ја „Она е…“ од Андреј Миске

По неколку објавени песни, одличен летен ремикс и најава за нови музички проекти, како и лансирање на нови музички имиња на македонската сцена, Андреј Миске деновиве претстави уште едно музичко парче. Станува збор за песната насловена „Она е…“, која е комплетно негово авторско дело, а со оглед на тоа што ниту една од новите песни кои ги претстави во изминатиот период нема видео издание, се надеваме дека наскоро ќе не изненади и со видео запис. Во продолжение слушнете ја новата песна.

 Врати се горе ↑