Балкан

2 ноември, 2012

Слушнете ја новата песна на Владо Георгиев

Популарниот српски пејач Владо Георгиев кој веќе подолго време го најавува неговиот нов албум, реши да ја објави демо снимката од неговата најнова песна „Реци не или да“, која е најавен сингл за албумот за кој беше кажано дека ќе биде огромен хит и ќе содржи сосема различни песни од она што до сега можевме да го чуеме од него. Во продолжение слушнете ја демо снимката од „Реци не или да“.

 Врати се горе ↑