Lorde - Yellow Flicker Beat
Shared from mockingjaysource using Embeddlr
download/iPhone

29 септември, 2014

Слушнете ја новата песна на Лорд за филмот „Игри на глад“

Како што Ви пренесовме неодамна, сè попопуларната музичарка од Нов Зеланд, 17-годишната Лорд ги здружи силите со британскиот композитор и продуцент Пол Епворт, со кој работи на музиката за новото продолжение на филмот „Игри на глад“. Како водечки сингл од сандтракот за овој филм на 21 ноември ќе биде објавена темата „Yellow Flicker Beat“, која од деновиве е достапна за преслушување на „Mockingjaysource.com“, а Вие можете да ја слушнете горе.

 Врати се горе ↑