Аудио

4 јули, 2014

Слушнете ја новата песна на Александар Тарабунов

Изминативе два дена во Херцег Нови, Црна Гора, се одржуваше јубилејното 20-то издание на фестивалот „Сунчане скале“, а во рамките на двете фестивалски вечери (натпреварувачкиот и ревијалниот дел) настапија и неколку наши изведувачи. Како што е познато, победникот годинава е токму нашиот Димитар Андоновски, а од 25-те композиции кои се натпреваруваа годинава, на високото 8 место се пласира одличната балада „Глумила је анџела“ на Александар Тарабунов. Оваа песна е потпишана од самиот Тара, додека аранжманот го напарави Дамјан Лазаров, а како звучи можете да слушнете во продолжение.

 

 Врати се горе ↑