Аудио

8 април, 2014

Слушнете ја „Na Ish Njehere“ од Златко Ориѓански и Бени Шаќири

По првата официјална верзија на македонски јазик, песната „Си беше еднаш“ која во декември минатата година ја претставија Златко Ориѓански и Бени Шаќири, сега доби и верзија на албански јазик насловена „Na Ish Njehere“. Веќе е познато дека автор на македонскиот текст е Дарко Лешоски, а овој на албански јазик го напиша Олса Пошка.

 

 Врати се горе ↑