Аудио

14 октомври, 2013

Слушнете ја „Љубов“ од Бени и „Нон стоп“

Како што беше најавено, Бени и „Нон Стоп“ денеска го претставија својот нов сингл, а темата насловена „Љубов“ пристигна заедно со интересен и едноставен видео запис во кој се испишува текстот на самата песна и кој го изработија Бени Шаќири и Бобан Василески. Според тоа што ќе го слушнете во продолжение, сигурно и Вие ќе се согласите дека „Љубовта“ ќе биде хит! Уживајте!

 Врати се горе ↑