Аудио

27 април, 2013

Слушнете ја „If I Аin’t F*cked Up“ од Лудакрис

Пред само неколку дена, Лудакрис ја претстави првата песна од претстојното мисктејп издание насловено „I Don’t Give a F*ck“, а тоа беше соработката со колегата Јанг Џизи „Raised in the South“. А сега пристигна уште една нумера од новото издание, песната насловена „If I Аin’t F*cked Up“, а како тоа звучи, слушнете во продолжение и ако Ви се допадне можете и бесплатно да си ја преземете од сервисот SoundCloud.Врати се горе ↑