Аудио

3 март, 2014

Слушнете ја „Babe“ од браќата Костовски

По неколкуте миксови кои ги претставија во текот на минатата година, меѓу кои „Ти си виновна“ од Роберт Билбилов и Викторија Лоба, како и „Me, Myself & I“ од Антоан Курт (Аднан Куртов), браќата Миле и Иле Костовски денеска го објавија своето ново музичко парче насловено „Babe“. Како звучи оваа тема можете да слушнете во продолжение, а доколку Ви се допадне можете и бесплатно да ја симнете. Уживајте!

 Врати се горе ↑