Аудио

25 јануари, 2016

Слушнете ја „Another Day“ од Невена Нешкоска

Талентираната охриѓанка, која го привлече вниманието на македонската јавност со темата „In Love“, Невена Нешкоска штотуку ја објави својата нова песна насловена „Another Day“. Претставувајќи ја на социјалните мрежи, Невена соопшти дека ова е само прва верзија на песната, што значи дека веројатно ќе слушнеме и поинаква варијанта на „Another Day“, а како звучи сето тоа засега можете да слушнете во продолжение. Уживајте!

 Врати се горе ↑