Аудио

9 март, 2013

Слушнете го „Романот“ на Миле Кузмановски

„Дур’ сум жив и имам глас, ќе го пишувам романот за нас…“ се стиховите од новата песна која вчера ја претстави Миле Кузмановски, посветена на неговата сопруга Вера. Песната го носи насловот „Роман“, автор е Александар Митевски, гитарите ги отсвирија Бобан Василески и Лазар Цветкоски, останатите жичани инструменти Зоран Џорлев, а снимена е во студиото Торус.

Во продолжение уживајте во прекрасната емотивна балада, а во мп3 верзија можете да ја симнете на следниот линк: www.sendspace.com/file/hpyaix

 Врати се горе ↑