Аудио

31 декември, 2014

Слушнете го празничниот дует на Андријана и Мијата

Андријана Јаневска и Мијата годинава ја заокружија со прекрасен празничен дует насловен „Еден ден“. Песната, чиј видео запис ќе биде претставен на 7 јануари, е авторско дело на Мијата, која ги потпишува музиката и текстот, аражманот го направи Јаневска, придружните вокали ги отпеа Николина Јаневска, а аудио продуцент е Драган Гиновски-Гино. Снимена во студиото „Гиновски“, „Еден ден“ ве очекува во продолжение! Уживајте!Врати се горе ↑