Аудио

14 октомври, 2014

Слушнете го дуетот на Даниел Кајмакоски и Нина Бадриќ

Како што Ви пренесовме неодамна, Даниел Кајмакоски настапи на јубилејните 10-ти „Руњичеви вечери“ во Сплит, Хрватска, каде што заедно со хрватската дива Нина Бадриќ ја отпеа темата насловена „Један од многих“. На оваа манифестација, меѓу другите, настапија и Оливер Драгојевиќ, Јосипа Лисац, Фрајлите и други, а настапот на Даниел и Нина можете да го погледнете во продолжение.

 Врати се горе ↑