Аудио

11 јануари, 2014

Слушнете 2 песни од Даниел Кајмакоски на германски јазик

Еден од нашите македонски претставници на првиот серијал од регионалниот X Factor, Даниел Кајмакоски пред да се пријави на овој натпревар бил дел од музичкиот проект Sonderfall, со кој има снимено неколку песни. Имено, Кајмакоски соработувал со овој проект кој во 2010 година го оформиле Герд Лајмарт и Џорџ Лукш, а песните насловени „Аm Ende des Tunnels“ и „Ich Brenn Dir Liebe Ein“ можете да ги слушнете во продолжение.

 

Фото: Кристијан ТеодоровВрати се горе ↑