Концерт

15 јули, 2017

Слаткаристика на 23 јули во Охрид

Македонскиот хип-хоп „Терориста“ има доста зафатено лето, а покрај големата македонско-бугарска турнеја „Една љубов“, во чии рамки настапува со колегите од двете земји, одржува и самостојни концерти. Еден од нив е претстојниот клупски спектакл во охридскиот клуб „Кадмо“, кој е закажан за следната недела, 23 јули, со почеток од 22 часот.

Влезниците за настанот по цена од 150 денари се во ограничен број и истите можат да се набават во кафулето и клубот „Кадмо“, како и на штандот меѓу ТЦ „Амам“ и комплексот „Летница“.Врати се горе ↑