Галерија

10 ноември, 2014

Скопјани се забавуваа на „Моември“ забавата после работа

Кампањата за машко здравје „Моември“ започна со одбележување на своите активности за подигнување на свеста преку „забава после работа“ (аfter work party) поддржана од светскиот бренд „Дурекс“. На настанот скопјани имаа можност да се забавуваат со познатите млади пејачи кои настапуваа во кафулето „Драма“, Виктор Апостоловски како Дурекс амбасадор и неговиот колега Мики Секуловски, а поддршка даде и Јана Бурчевска.

Сите посетители беа изненадени со подароците од „Дурекс“, кондоми и мустаќи, со цел подигнување на свеста кај мажите да се грижат за своето здравје. Кампањата е во организација на здружението на граѓани за здравствена превенција и социјална заштита на граѓаните „Превентус“.

 Врати се горе ↑