Аудио

8 јануари, 2013

Скипи и Тајзи ќе ви кажат што е „Љубов“

„Не сине, не сум папучар, само објаснувам како се сака права жена“ се стиховите од новата песна на тандемот Скипи и Тајзи, насловена едноставно „Љубов“. Песната е снимена во Skipi Beat Продукција, текстот го потпишува Драган Величковски Тајзи, додека музиката е на Горјан Јовановски Скипи, а сето тоа го разубавува одличниот придружен вокал Нина Јанева. Во продолжение слушнете „како се сака права жена“.

 

 

 Врати се горе ↑