Настани

1 октомври, 2013

Сите за Ацо Конга – голема хуманитарна акција на „Горила“‏

„Горила продукција“ и „Бекстејџ“ заедно со сите нејзини артисти и соработници со поддршка и од НУ „Театар Комедија“, следниов викенд ќе го посветат на нивниот голем пријател, соработник и колега – Ацо Конга. Во негова чест и сè со цел да му се помогне, „Горила продукција“, „Бекстејџ“ и НУ „Театар Комедија“ во соработка со уште многу локали, клубови и кафулиња ширум Македонија, организира голема акција за собирање на дел од средствата потреби на скапата терапија. Собраните средства од влезниците и кутиите за донации ќе одат на жиро сметката за помош на Ацо Конга.

Ова е и Ваша можност да помогнете! Влезницата која секако би ја платиле, сега ќе биде искористена да му се помогне на човекот кој разубавил многу Ваши вечери. За оние кои сакаат да помогнат повеќе и се во можност да го направат тоа, ЖИРО СМЕТКАТА ЗА ПОМОШ НА АЦО КОНГА е отворена во „ШПАРКАСЕ БАНКА“ на име:

 

АЦО БОГДАНОВСКИ

БРОЈ НА СМЕТКА: 250-0010009953-94

БРОЈ НА ЛИЧНА КАРТА : A0087494

ул. „Вера Јоциќ“ бр. 25 Општина Кисела Вода, Скопје

ИЛИ МОЖНОСТА ДА ДОНИРАТЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ +389 75 143 777,

САМО ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА ОНЕ

ВИКЕНД АГЕНДАТА ЗАПОЧНУВА

ЧЕТВРТОК:

НОКАУТ – Расчекор, Битола

ПАНКИ – ресторан Дион, Скопје

 

ПЕТОК:

ДАРКО ИЛИЕВСКИ & 3G БЕНД – клуб ВИП,  Прилеп

ДИМИТАР АНДОНОВСКИ (live) –  GT, Битола

ТАМАРА ТОДЕВСКА (live) – Маркафе, Скопје – ЗАЕДНО СО ДРУГАРИТЕ НА АЦО КОНГА

SAXATION – клуб Привилејџ, Скопје

диџеј ГОЦЕ САФ – Маф Маф, Струмица

диџеј ИЛИЧ – клуб Амнезија, Тетово

диџеј ЧВАРЕ – клуб Pulse, Неготино

диџеј ОКИ ДОКИ – Ескејп, Радовиш

THE SOUND MESSENGERS –  Ноктурно, Велес

диџеј FACKY FARRIS – Круна, Кавадарци

АЛЕКСАНДАР ТАРАБУНОВ – Акрополис, Неготино

ВЕРА ЈАНКОВИЌ – кафе бар Москва, Куманово

 

САБОТА:

ДИМИТАР АНДОНОВСКИ (live) – клуб Оаза, Струга

диџеј ОКИ ДОКИ – Републик, Тетово

диџеј МАЦ – Ноктурно, Велес

диџеј ИЦКО – Ескејп, Радовиш

THE SOUND MESSENGERS – клуб Шкорпион, Тетово

ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ – Frame, Ресен

МЛАДЕН ТОМИЧ, НЕНАД ОМЕН, К. ПЕТРОВСКИ GREEN FEST – Дом на млади, Штип

РОБЕРТ БИЛБИЛОВ – GT, Битола

ВЕРА ЈАНКОВИЌ – ВИП, Виница

 

НЕДЕЛА:

Претстава „ХАМЛЕТ ВО ПИКАНТЕН СОС“ – Театар Комедија, Скопје … ВЛЕЗ: 140 ДЕНАРИ.

СРЕДСТВАТА ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ ЗА АЦО БОГДАНОВСКИ – КОНГА

СИТЕ ЗАЕДНО ЗА НАШИОТ  И ВАШ АЦО КОНГА… ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА ВАШАТА ПОДДРШКА!

 

 

 Врати се горе ↑