Аудио

7 ноември, 2012

Симнете ја бесплатно „Исти“ од Тони Зен и Нокаут

Денеска екслузивно на РадиоМк е достапна за бесплатно симнување е песната „Исти“ од Тони Зен и Нокаут која што неодамна беше промовирана заедно со видео запис. Музиката за оваа прекрасна нумера ја потпишуваат Бертан Алсани, Фил Мано, Бојан Трајковски и Нокаут, додека аранжманот е на Бертан Аслани, а текстот го напиша Тони Зен.

Уживајте во уште едно парче македонска музика!

Тони Зен и Нокаут – Исти ( десен клик на линкот Save Target As или Save Link As)

Објавените материјали се во интерес на посетителите на музичкиот портал РадиоМк, одобрени за нивно превземање.  Не одговараме за нивната понатамошна дистрибуција и начин на емитување. Избраните композиции по нивното превземање се на Ваша одговорност.


Врати се горе ↑