Настани

28 март, 2013

Сигет- остров на слободата!

На прес конференцијата одржана денес во Будимпешта, беа споделени многу нови информации за концептот и програмата на овогодишното издание на Сигет. Основното мото на 21 издание е: СИГЕТ- ФЕСТИВАЛ НА СЛОБОДАТА! Големо внимание ќе биде посветено на креирањето уникатно визуелно доживување, а грандиозно шоу ќе ја круниса последната вечер на седумдневниот настан. Иако и досега фестивалот беше препознатлив по квалитетот на услугите кои ги нуди, оваа година тие ќе бидат уште подобри, а сѐ со цел на посетителите да им се овозможи што попријатен престој.

За повеќе информации, посетете ги следните линкови:

Грандиозно End Show со David Guetta

The Island of Freedom is born!

Од Sziget Beach до Color PartyВрати се горе ↑