Видео

17 ноември, 2015

Што се случуваше ноќта после петтата гала „На иста адреса“

Натпреварувачите во вилата #НИА имаа можност да ги погледнат своите изведби од последната гала со цел да ги увидат и корегираат недостатоците. Погледнете што се случуваше ноќта после петатта гала во вилата „На иста адреса“.

 

Започнаа и подготовките за шестата гала вечер, а кои песни ги одбраа натпреварувачите дознајте во продолжение.

 

После претрпената дисциплинска казна, натпреварувачите од вилата #НИА конечно имаа можност да продолжат да соработуваат со Весна Бејби Петрушевска. Погледнете како помина часот.

 Врати се горе ↑