Македонија

18 октомври, 2012

Што ни подготвува Влатко Илиевски?

Минатогодишниот македонски претставник на Евровизија Влатко Илиевски, деновиве на неговиот фејсбук профил постави интригантна фотографија. Имено, на фотографијата е најавен настан кој треба да се случи во Ноември годинава. Можеби е најава за уште еден голем концерт или негов трет студиски албум? Како и да е, љубопитни сме да ги дознаеме сите детали и единствено што ни останува е да бидеме трпеливи и да почекаме, а до тогаш можеме да уживаме во дел од неговите хитови.

 Врати се горе ↑