Македонија

14 декември, 2015

Шесте финалисти ја преживеаја 9. гала „На иста адреса“

Вчеравечер имавме можност да ги видиме изведбите на шесте финалисти нa 9. гала вечер во шоуто „На иста адреса“. Натпреварувачите се претставија пред 5-членото жири составено од Весна Бејби Петрушевска, Роберт Билбилов, Лидија Кочовска, Лила Стојановска и шоу биз полицаецот Боки 13.

Иако овој пат жирито имаше спротивставени ставови околу сценските изведби, поради позитивниот прогрес кој го покажаа финалистите, тие едногласно одлучија сите 6 кандидати да продолжат понатаму, односно да добијат можност повторно да нè освојат на 10. гала. Останете „На иста адреса“ за сите најнови случувања од вилата.Врати се горе ↑