Видео

10 октомври, 2017

Сем Смит во живо ги изведе двете нови песни

Сем Смит започна со промоција на новиот материјал од неговиот долгоочекуванм втор по ред студиски албум, а првата станица му беше култната американска емисија „Сабота навечер во живо“, каде што во живо ги отпеа двете нови песни, Too Good At GoodbyesиPray.

Баладите се само вовед во изданието насловено „The Thrill Of It All“, кое ќе стигне на 3 ноември, а ќе биде промовирано во рамките на истоимената светска турнеја што ќе започне во јуни следната година.Врати се горе ↑