Аудио

4 септември, 2014

„Сега и тука“ е новата песна на Игор Митровиќ

Игор Митровиќ деновиве ќе го снима видео записот за својата најнова песна насловена „Сега и тука“. Оваа песна е комплетно авторско дело на композиторот и продуцент Александар Масевски и е субвенционирана во првиот конкурсен кваратал според законот за поддршка на македонската музика. Видео записот ќе го изработува „3Д продукција“ и ќе се снима на 6 локации во Скопје, а ќе биде официјално промовиран на крајот на овој месец, но за тоа ќе бидете навремено информирани.

За да го задоволиме љубопитството на оние кои сакаат да ја слушнат новата песна, еве ја „Сега и тука“.

 Врати се горе ↑