РадиоМК

18 октомври, 2012

Седум години селективна музика, 7 години РадиоМК

Сеуште е во фаза подготовката за монографијата 7 години владеење на балканската музичка сцена  🙂  😛

Ви благодариме за честитките, за довербата, за сите луѓе кои досега работеа и ни помогнаа да го одржиме брендот на вистински музички  пат.  Можеби досега не бевме најдобри , но бевме најпосетени. Затоа од сега со моќта на Energis by Sinalco  веруваме дека нема да Ве оставиме будни, ќе дадеме се од себе за заедничка непрестана интеракција.

Лојалните пријатели знаат зошто !  Следете не’!Врати се горе ↑