21 јануари, 2013

Се појавија Децата на Апокалипсата

Децата на Апокалипсата (Kids Of The Apocalypse) е нова мистериозна група која деновиве дебитираше со нивниот сингл и видео запис „Masters Of The Sun“. КОТА, кои себеси се опишуваат како „анонимен колектив од целиот свет“, со оваа мешавина од денс, хип-хоп, поп музика и малку хорско пеење  е доста тешко да се категоризираат во одреден жанр. Погледнете го видео записот на овој мистериозен „колектив“.

 

Извор: Idolator

 Врати се горе ↑