Аудио

13 јули, 2019

„Саунд-еџ“ и Зои сонуваат „Ден и ноќ“

Скопскиот алтернативен рок-состав Саунд-еџ“ (SoundEdge) го објави својот нов сингл насловен „Ден и ноќ“, во кој како вокалистка гостува Зои. Таа се потпишува и како авторка на стиховите, а музиката е на „Саунд-еџ“, во чие студио се снимаше и миксаше песната, додека мастерингот е на „Декси мастеринг“ од Шведска. Сето тоа визуелно дополнето од Петар Милиќ ве очекува во продолжение. Уживајте!

 Врати се горе ↑