Аудио

2 март, 2016

Сара Мејс со студиска верзија на „Градината од цреши“

Девојката со харфата конечно ја претстави студиската верзија на третопласираната нумера од минатогодишниот „Скопски фестивал, Градина од цреши. Сара Мејс, која се запиша во историјата на „Скопскиот фестивал“ како првиот изведувач што истовремено пееше и свиреше на харфа, воедно се потпиша и како комплетен автор на оваа песна, а како звучи нејзината студиска верзија можете да слушнете во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑