11 јуни, 2015

„Сакам, не сакам“ е новиот летен хит на Александар Тарабунов

По минатогодишниот хит „Марија“, со кој се натпреваруваше на „Скопски фестивал 2014“, Александар Тарабунов конечно нè изадува со нова песна! Станува збор за темата насловена „Сакам, не сакам“, чии автори се Дамјан Лазаров (музика и аранжман) и Ана Пандевска (текст), а во продукција на „Глобал мјузик“. Песната е претставена заедно со видео запис во изработка на продукцијата „Фабрика“, а како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑