Концерт

17 ноември, 2013

Романтично запросување на концертот на Џибони

Пред крајот на концертот на хрватскиот пеjач Џибони, додека траеше песната „Цесарица“, младиот Петар со прстен и две чаши Стоби вино ја побара својата девојка Албина да му биде доживотен партнер во добро и зло до крајот на животот.

Во максимално романтичен амбиент Петар со малку трема и помош од Џибони ги изговори зборовите „Албина ќе се омажиш ли за мене”, која пресреќна одговори со „ДА”.

Винарија Стоби и Џибони им посакуваат среќни моменти заедно со квалитетно вино и убава музика.Врати се горе ↑