Настани

17 јуни, 2013

Роденденска Drop Series забава во Капан Ан

Drop Series 018 – полнолетни сме!  Покрај славјето за полнолетноста, на оваа забава  ќе се слават и родендените Vidinovski, Goran Kan и Дејан Тевдо. За видеата повторно ќе биде задолжена прекрасната Инес. Дојдете уште еднаш во големиот двор на Капан Ан да ја прoславиме квалитетната музика!

Се гледаме на подиум!Врати се горе ↑