Аудио

12 јануари, 2016

„Роботам“ е новата песна на „Правописецот“

Од претстојното првенче на Дејан Илиев, кој се крие зад псевдонимот Правописец“, стигна уште една песна насловена „Роботам“, каде што како вокал повторно гостува Ана Цаневска, а аранжманот го направи Дарко Тасев. Песната е петта нумера од авторскиот концепт албум „Атермора“, од кој веќе ги слушнавте воведната медодија „Дошло“, „Дали си ти“, „Каде и „Ајде научи“, а со „Роботам“ уживајте во продолжение.

 Врати се горе ↑