Свет

4 ноември, 2012

Роби Вилијамс со песна за неговиот полов орган

Роби Вилијамс напиша композиција со наслов „ILMP (I Love My Penis)“, во која го опева својот пенис!

Gigwise соопшти дека песната ќе се најде на албумот со пародии на британскиот радио и телевизиски водител Крис Мојлс наречен „The Difficult Second Album“. Во песната за неговиот пенис Роби Вилијамс пее дека сака да си игра со песок, да се шета низ паркот, а потоа признава дека всушност најмногу од сè го сака својот полов орган.

Албумот „The Difficult Second Album“ ќе се појави на пазарот во понеделник, на 5. ноември. Истиот ден ќе излезе и новиот албум на Роби „Take the Crown“ на кој ќе има 11 нови песни.Врати се горе ↑