27 октомври, 2012

Рита Ора го претстави своето родно Косово

Светски популарната пејачка  Рита Ора го развеа косовското знаме во новиот спот за песната Shine Ya Light“.  Таа во месец септември го сними спотот во Приштина, со тоа ја искористи можноста да ја претстави новоформираната држава пред цел светски аудиториум.  Погледнете!Врати се горе ↑