17 октомври, 2014

Ристо Самарџиев и Златните славејчиња порачуваат „Нема ништо посилно од љубовта“

„Нема ништо посилно од љубовта“ е новата песна на Ристо Самарџиев и дечињата од хорот „Златно славејче“. Песничката беше претставена заедно со видео запис, кој е снимен во градскиот парк во Скопје и за кој беше задолжена продукцијата „Фабрика“, а разиграните дечиња се од градинката „Кукушка“, 13 Ноември од Скопје. Како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе.

 Врати се горе ↑