Аудио

10 август, 2013

Ремикс на „Ти си виновна“ од Роберт Билбилов и Викторија Лоба

Браќата Миле и Иле Костовски, по ремиксот на „Me, Myself & I“ од Антоан Курт, продолжуваат со нови ремикс изданија на песни од македонски изведувачи. Овој пат, песната која доби ремикс издание е хитот „Ти си виновна“ кој во 2011 година го претставија Роберт Билбилов и Викторија Лоба, а текстот го потпишува Ивана Николовска. Како звучи овој хит во ново руво можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑