RadioMK – Radio Streaming

Понуди
(OFFERS)
Слушатели*
(LISTENERS)
Квалитет
(Quality)
Цена
(PRICE)
*Максимален број на слушатели во ист момент
Добивате бесплатна промоција на Вашето радио на порталот.
Плаќањето се врши во денарска противвредност.
Цените се во бруто изност.
Пишете ни на contact@radiomk.com
Small Max 50 48kbps,44 100kHz
64kbps,44 100kHz
128kbps,44 100kHz
15eur/месечно
20eur/месечно
40eur/месечно
Normal Max 150 48kbps,44 100kHz
64kbps,44 100kHz
128kbps,44 100kHz
25eur/месечно
30eur/месечно
60eur/месечно
Extra Max 300 48kbps,44 100kHz
64kbps,44 100kHz
128kbps,44 100kHz
40eur/месечно
50eur/месечно
90eur/месечно
Pro Max 500 48kbps,44 100kHz
64kbps,44 100kHz
128kbps,44 100kHz
55eur/месечно
65eur/месечно
130eur/месечно

Врати се горе ↑