За Вас

22 декември, 2012

РадиоМк: Најубави македонски песни 3

По кратка пауза, уште еден викенд посветуваме на најубавите македонски песни. Вториот дел од овој серијал го посветивме на баладите отпеани од едни од најдобрите женски вокали, а денеска повторно ќе имаме уште неколку прекрасни балади отпеани од нашите македонски пејачи. Иако ова е само мал дел од бројните прекрасни балади, сепак се надевам дека и овој викенд ќе се уживате со најубавата македонска музика и дека ќе Ви се допадне денешниот избор на песни и изведувачи. Слушнете ги Мартин, Лозано, Офсајд, Тара, Тоше, Бени и Нокаут.

Мартин ВучиќМуза

 

Влатко ЛозаноскиСонце не ме грее

 

ОфсајдЗаплачи

 

Александар ТарабуновОвие денови

 

Тоше ПроескиТајно моја

 

БениСкриена во сонот

 

НокаутБи се викал те сакам

Ивона ЈанковаВрати се горе ↑