Видео

29 октомври, 2015

Работна акција во шоуто „На иста адреса“

После жестоките расправии околу хигиената во вилата, натпреварувачите донесоа едногласна одлука и заедно ја исчистија вилата „На иста адреса“. Погледнете како изгледаше тоа.

 Врати се горе ↑